About us

Wie zijn wij?

Knol handelsonderneming v.o.f., 28 jaar actief in de stoffenwereld.Sinds 2013 hebben wij een webshop in Duitsland net over de grens bij Enschede, www.stoffmarktonline.de In 2015 hebben wij ook een nieuwe bedrijfshal in Enschede op de marssteden gebouwd.

Sinds een aantal jaren ben ik creatief bezig met o.a. Scrapbooking, mixed-media, mini albums maken, tekenen en schilderen. Deze uit de hand gelopen hobby zorgde al snel voor plaatsgebrek in huis en hebben we bij ons in de tuin een grote blokhut geplaatst, die wij al snel de “scraphut” noemden, vandaar de naam voor de webshop.

 

Waarom een webshop met scrap-artikelen van Stamperia?

Maar waarom ben ik dan een webshop met scrap artikelen begonnen? 

Omdat er te weinig aanbod is? Nee.

Maar omdat ik een fan ben van Stamperia en er achter kwam dat Stamperia in principe alles heeft wat je als creatieveling nodig hebt. Van papier tot lijm, van verf tot stempels, van stencils tot texture paste etc.

 

Wat is er nog meer zo leuk aan Stamperia?

Ten eerste hebben ze op Youtube filmpjes staan van hun producten hoe je die kunt gebruiken.Ook hebben ze tutorials er op staan van wat met Stamperia producten gemaakt is.En ten tweede omdat er sinds 4 mei E-Academy by Stamperia is, waar je online workshops kunt volgen.Dat vind ik toch wel heel erg gaaf! Hoe leuk is dat om een workshop te kunnen volgen van bijvoorbeeld:Antonis Tzanidakis ,Cristina Radovan of Johanna Rivero die ook hun eigen collectie hebben.

Wij van scraphut.nl willen onze klanten een goede service geven en een zo groot mogelijk aanbod bieden van wat Stamperia heeft.

 

Patricia Knol